VISELJ ORGANIKUST.
VISELJ ZÖLDET.
VISELJ TERMÉSZETEST.

Mi az Organikus Pamut?

Az OCS tanúsítvánnyal rendelkező biopamutunkat a biogazdálkodás szigorú irányelvei és szabványai szerint termesztjük. A biopamut termesztése megőrzi a talaj, a természet és az emberek egészségét, mivel a mesterséges műtrágyák és növényvédő szerek helyett csak természetes eszközöket és fenntartható módszereket használnak. Tilos a mérgező vegyi anyagok és a genetikailag módosított szervezetek (pl. vetőmagok) használata. Ehelyett a biopamut termesztése a hagyományt, az innovációt és a tudományt ötvözi a környezet javára, és elősegíti a jó életminőséget mindenki számára.

Miért válassz organikust?

Tényleg számít a bio pamut?

0 %
kevesebb CO2-kibocsátás
0 %
kevésbé savasodik a talaj és a víz
0 %
kevesebb vízhasználat
0 %
kevesebb energiafogyasztás

Takarékoskodj a vízzel.

Az organikus gyapot használatával eddig több mint 7,5 milliárd litert tudtunk megtakarítani – ez több mint 7,5 milliárd liternyi víznek felel meg.

0
MILLIÓ

KÁDNAK FELEL MEG

"A jövő attól függ, hogy mit teszel ma"

MAHATMA GANDHI

STEDMAN® ORGANIKUS STÍLUSOK

Mert törődünk. Szuper puha bio pólóink 100% OCS tanúsítvánnyal rendelkező bio pamutból készülnek, amelyet mérgező és tartós növényvédő szerek, gyomirtók és egyéb kémiai műtrágyák használata nélkül termesztettek. A fenntartható, környezetbarát termesztés hozzájárul vízkészleteink védelméhez és megőrzéséhez, a talaj termékenységének regenerálásához és javításához, valamint általában véve bolygónk védelméhez. Bio stílusaink környezetbarátok, divatosak és abszolút puhák. Ezek a stílusok a klasszikus promóciós pólók minden előnyét kínálják, ugyanakkor azt a jó érzést, hogy egy kicsit hozzájárultunk a környezetvédelemhez.