A Stedman

Stedman® - Több mint egy átlagos póló!

Tudta, hogy a Stedman® márkát több mint hat évtizeddel ezelőtt alapították az USA-ban? Még 1953-ban az észak-karolinai Asheboróban működő Stedman Manufacturing Company sportruházatot és alsóneműt kezdett gyártani férfiak és fiúk számára. Most, több mint 60 évvel később, büszkén követjük alapítóink nyomdokait, és továbbfejlesztjük ötleteiket.

A 2001. szeptember 18-i párizsi európai piaci bevezetéskor négy alapterméket mutattunk be: Classic-T, Junior Classic-T, Comfort-T és Polo. A márka ismertségének növekedésével a termékportfólió gyorsan bővült. Ma a Stedman® az egyik legsikeresebb európai márka, amely kiváló minőségű promóciós ruházatot kínál vonzó áron. A jelenlegi kollekció több mint 150 fazont tartalmaz férfiak, nők, juniorok, gyerekek és uniszex modellek számára: a pólóktól, pólókon és pulóvereken át a divatos sportruházatig!

Folyamatosan növekszünk és fejlődünk!

Fejlesztési részlegünk folyamatosan kapcsolatban van a piaccal, és fontos újdonságokat és innovációkat kutat az anyagok, színek, formák, formák és vágások területén. Felvesszük a kiskereskedelmi ágazat legújabb trendjeit, és azokat a promóciós ruházati szegmensre szabjuk. Stílusainkat a kiskereskedelem inspirálja, ugyanakkor teljes mértékben megfelelnek a modern promóciós ruházatra vonatkozó magas szintű követelményeknek: Az optimális illesztések és szabások, az élénk színek és az új anyagösszetételek tökéletes alapot nyújtanak a textilfeldolgozáshoz.

Számos termékünk (pl. a teljes Jackets & Fleece termékcsalád) nem rendelkezik nyomtatott vagy felvarrt nyakcímkével – csak egy kis méretcímke a gallérban; az ápolási címke az oldalsó varrásba van varrva. Ezáltal ügyfeleink a lehető legszélesebb körű tervezési lehetőséget kapják a „saját címkézéshez”.

A legjobb minőség már a kezdetektől fogva!

Már az új Stedman® stílusok tervezési fázisában intenzíven összpontosítunk ügyfeleink igényeire és követelményeire, akik elsősorban promóciós céllal vásárolnak termékeket. Ennek megfelelően a Stedman®-nál különösen fontos szerepet játszik az alapanyagok alkalmassága a textilkikészítés tekintetében. Például ügyelünk arra, hogy a nyomtatható területeken ne legyenek zavaró, nem kívánt varratok vagy dartsok. Ezenkívül minden terméket előzetesen tesztelünk, hogy meghatározzuk az optimális kikészítési lehetőségeket. Gyártóinkkal együttműködve folyamatosan továbbfejlesztjük alapanyagainkat, hogy folyamatosan kiváló termékeket tudjunk biztosítani.

A legjobb minőséget követeljük meg a Stedman® pamut termékeink esetében is. A gyártáshoz kizárólag kiváló minőségű, gyűrűsfonalas pamutfonalakat használunk. Ezek a fonalak sokkal puhábbak és bőrbarátabbak, mint az olcsóbb, durva, nyitott végű fonalak, és mivel a gyűrűsfonott szálak sűrűsége nagyobb, ezért erősebbek és tartósabbak is. Számos egyéb előnye is van, többek között a szövet egyenletesebb és simább megjelenése, ami viszont jobb alapot biztosít a textilkikészítéshez.

A Stedman® kollekció számos fazonja esetében a „full-feeder” technológiát alkalmazzák a fésült gyűrűsfonalas pamutszál és az elasztánszál együttes feldolgozására, ami biztosítja az elasztán egyenletes eloszlását a szövet teljes felületén. Az eredmény egy puha és rugalmas szövet, rendkívül magas viselési komforttal, kiváló alaktartással és nagyon sima felülettel, amely ideálisan alkalmas a textilnyomáshoz.

Minden cikkünket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá. Saját minőségirányítási csapatunkkal a helyszínen biztosítjuk, hogy az anyag- és terméktulajdonságokkal szemben támasztott magas követelményeinket a gyártás során teljesítsük. A Stedman megbízhatóan áll a bevizsgált magas minőség mellett, amelyben megbízhat!

Elkötelezettek vagyunk a felelősségvállalás iránt!

A mai üzleti világ megköveteli, hogy folyamatosan jobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk versenyképes áron. És ugyanilyen fontos a felelősségteljes és etikus magatartás. A globális üzleti szférát szabályozó előírások és szabványok betartása és betartatása ezért elengedhetetlen. A Stedman®-nál tudatában vagyunk felelősségünknek, és ennek megfelelően cselekszünk. Számunkra a fenntarthatóság nem csupán egy trend, hanem a kezdetektől fogva üzleti etikai kódexünk szilárdan rögzített része.

A Stedman® ökológiailag felelős gazdálkodásunk és működésünk révén elkötelezett a globális környezetvédelem mellett. Arra törekszünk, hogy folyamatosan javítsuk környezeti lábnyomunkat az erőforrásokkal való takarékoskodás, a hulladékok csökkentése, valamint a víz, az energia és a nyersanyagok minél hatékonyabb felhasználása révén.

CSR (Corporate Social Responsibility) csapatunk (vállalati társadalmi felelősségvállalás) felügyeli és ellenőrzi a gyártóüzemeket, hogy biztosítsa a munkakörülményekre, valamint a szociális és környezetvédelmi kérdésekre vonatkozó magas szintű normáink betartását. NEM dolgozunk alvállalkozókkal, mert biztosítani szeretnénk az optimális minőségellenőrzést. A CSR-csapat gondosan és szorgalmasan, rendszeresen átvilágítja gyártóink munkavédelmi irányelveit és gyakorlatát.

Ruházatunk és kiegészítőink megfelelnek az OEKO-TEX® Standard 100 követelményeinek* (II. termékosztály: a bőrhöz közel viselt cikkek). Továbbá a Business Social Compliance Initiative (amfori BSCI) előírásai szerint kereskedünk. Az elveket, követelményeket és előírásokat rendkívül fontosnak tartjuk, és vállalatunk és üzleti partnereink szigorúan betartják.

Elkötelezettek vagyunk a felelősségvállalás iránt!

1953 óta a Stedman® márka a megbízható termékminőséget, a kiváló ár-érték arányt és az etikusan felelős gyártási feltételeket képviseli. Ma a Stedman® kiváló minőségű promóciós ruházatot kínál vonzó áron. A németországi Aachenben, valamint a belgiumi Gentben és a horvátországi Zágrábban található raktárakkal a Stedman® 40 országban van jelen a piacon. A Stedman® esetében Ön a tapasztalatunkat és ügyfélszolgálatunkat választja, de ami még fontosabb, hogy az alapértékeinket választja: minőség, etika, környezetbarát és felelős gyártás.