Keressen minket: +36/96/448-787 | +36/20/9292277|info@poloone.hu
Stedman 2018-02-20T11:03:59+00:00

Stedman® – Sokkal több mint egy átlagos póló

Tudta, hogy a Stedman® márkát az USA-ban alapították több mint 6 évtízeddel ezelőtt?
1953-ban Asheboro-ban, Észak-Karolina államban székelő Stedman Gyártó Vállalat sportruházatot és alsóneműt kezdett gyártani férfiak számára.

Jelenleg, több mint 60 évvel később, büszkén követjük alapítóink nyomdokait és tovább fejlesztjük ötleteiket.

2001. szeptember 18-án megkezdtük az Európai piacnyitást, Párizsban 4 alap termékünk került bemutatásra: a Classic-T, a Junior Classic-T, a Comfort-T és a Polo.
Termékportfoliónk márkánk megismerésével gyorsan növekedett. Manapság a Stedman® Európa egyik legsikeresebb márkáinak egyike, mely kiváló promociós ruházatot kínál vonzó áron.

2018-as kollekciónk 134 stílusban készül, férfiak, nők, gyermekek és kisgyermekek számára a pólóktól a pólóingeken át, egészen a pulóverekig és a divatos sportruházatig.

Folyamatosan növekedünk és fejlődünk!

A fejlesztési részlegünk folyamatosan kapcsolatban áll a piaci szereplőkkel, így válik valóra hogy nagyszerű anyagokat, színeket és formákat fedezzünk fel. Követjük a kiskeredelem legfontosabb trendjeit, és ezekhez igazítjuk a promóciós ruházati szegmenshez. Így született meg Stedman Stars elnevezésű almárkánk 2014 elején. Ez az új termékvonal olyan stílusokat kínál, melyeket a kiskereskedelem inspirált, megfelelve a magas elvárásoknak a modern promóciós ruházattal szemben. Optimális ruhaszabások, élénk színek és új anyagkompozíciók tökéletes alapot nyújtanak a kivitelezéshez. Az új Stedman® Stars éa Stedman® Active almárkáink nem rendelkeznek nyomtatott vagy varrott cimkével, csak egy apró méret cimkét helyezünk a gallérba, illetve az ápolásra vonatkozó cimke az oldalsó varratba kerül. Így üyfeleink számára lehetőéve tettük a saját cimkézést.

Légy aktívabb mint valaha a Stedman® Active-val

A stílusos sportruházat és a funkcionális ruházat iránti igény folyamatosan nőtt, különösen az elmúlt években. Sok esetben a sima sportos pólók már nem felelnek meg a mai követelményeknek. A fogyasztók egyre inkább divatos, modern vágásokat, trendszerű színeket és magas színvonalú funkcionális anyagokat akarnak.
A “sportos” válaszunk erre a nagy igényre a “Stedman® Active” kollekció elindítása 2013 elején!

A divatos sportstílust az Active Sport pólók, melyek nedvesség elvezető ACTIVE-DRY polyesterből készülnek, a könnyű Active Sweat csuklyás pulóverek és a lélegző anyagból készülő Active Fleece termékek képviselnek. A kollekció sikeresen elégíti ki a magas elvárásokat, mind a funkciónális, mind a szabadtéri sportruházat iránt.

De ez csak a kezdet volt: 2014 nyarán még több stílust adtunk hozzá a Stedman® Active kollekcióhoz, beleértve azt a 7 ruhadarabot, mely szuper rugalmas, lélegző “madárszem” szövetből készül. Az összesen 54 divatos aktív stílus, 17 élénk színben és számos funkciónális anyagból készülő Stedman® aktív kollekció a legideálisabb választás a sportos promociós termékek skáláján.

Csúcsminőség a kezdetektől fogva!

Az új Stedman® stílusok korai tervezési fázisában már intenzíven koncentrálunk az ügyfelek igényeire, akik elsősorban promóciós célokra vásárolnak. Ennek megfelelően az alapanyagoknak a textilezéssel szembeni megfelelősége különösen fontos szerepet játszik a Stedman®-nél. Minden esetben meggyőződünk róla, hogy a nyomtatható területeken nincs akadályozó, nem kívánt varrat. Ezenkívül előzetesen teszteljük az összes terméket, hogy meghatározható legyen az optimális befejező szabás. Gyártóinkkal együttműködve folyamatosan továbbfejlesztjük alapanyagainkat, hogy folyamatosan kiváló termékeket biztosítsunk.

A Stedman® pamut termékeinkhez a legjobb minőséget várjuk el. Csak kiváló minőségű gyűrűs pamutfonalakat használunk a termeléshez. Ezek a típusú fonalak sokkal puhábbak és bőrbarátok, mint az olcsóbb, durva nyílt végű fonalak,így a gyűrűs rostok nagyobb sűrűségűek, erősebbek és tartósabbak. Számos egyéb előnyt is felsorolhatunk, beleértve, hogy az anyag egyenletesebb és szebb megjelenésű, jobb alapot nyújtva a textil-szabáshoz.

A Stedman® Stars kollekcióhoz a “teljes adagoló” technológiát használjuk a fésült gyűrűs pamutszál elasztánnal történő eljuttatására, ez biztosítja az elasztán egyenletes eloszlását a szövet egész felületén. Az eredmény egy puha és rugalmas szövet, rendkívül magas kényelemi fokkal, kiváló forma megtartási képeséggel és egy nagyon sima felülettel, mely ideális a textilnyomtatáshoz.

Elkötelezettség a felelősségvállalás mellett!

Manapság az üzleti világ megköveteli, hogy egyre jobb termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk versenyképes áron, de mellette ugyanúgy fontos az etikus és felelősségtudatás hozzáállás. Ezért alapvető fontosságú az integritás és a globális üzleti szférát szabályozó előírások és szabványok betartása. A Stedman®-nál tisztában vagyunk a felelősséggel és ennek megfelelően járunk el. Számunkra a fenntarthatóság nem csupán trend, az etikai kódexünk határozottan része már a kezdetektől fogva.

A Stedman® elkötelezett a globális környezetvédelem iránt, az ökológiailag felelősségteljes döntések és azok végrehajtása révén. Törekszünk arra, hogy folyamatosan javítsuk környezeti lábnyomunkat az erőforrások megőrzése, a hulladék csökkentése és a víz, az energia és a nyersanyagok lehető leghatékonyabb felhasználása révén.

CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) csapatunk figyelemmel kíséri és ellenőrzi a termelési létesítményeket, hogy biztosítsák a munkakörülményeinkkel, valamint a társadalmi és környezeti kérdésekkel kapcsolatos magas szintű követelményeket.

NEM dolgozunk alvállalkozókkal, mert biztosítani akarjuk az optimális minőségellenőrzést. A CSR csapat rendszeresen, gondosan és szorgalmasan ellenőrzi a gyártósori kollégáink munkahelyi biztonsággal kapcsolatos politikáit és gyakorlatait.

Ruhánk és tartozékaink megfelelnek az OEKO-TEX® Standard 100 követelményeinek. Továbbá a BSCI (Business Social Compliance Initiative) előírásainak megfelelően kereskedünk. Az elveket, követelményeket és előírásokat rendkívül fontosnak tartjuk, cégünk és üzleti partnereink szigorúan alkalmazzák azokat.

A Stedman® vállalatról

A Stedman® GmbH Európa egyik legjobb minőségű promóciós textíliájának szállítója. Sikeres Stedman® márkanevével cégünk széles körű nyomtatható póló, pulóver, ing és egyéb alkalmi viselet kollekciót tudhat magáénak. A németországi Aachenben és Ghentben található raktárral, 40 országban erősítettük meg piaci jelenlétünket!